Σύμβουλοι Επιχειρήσεων Αθήνα
 • Ο Σέργιος Μαζαράκης ως business coach πέρα του ότι είναι γνώστης και έχει εμπειρία σε αυτό που κάνει, δραστηριοποιείται σε έναν τομέα που τον αγαπάει με όλη την σημασία της λέξης, η δουλειά του έχει ως επίκεντρο τον άνθρωπο και φυσικά παραδίδει πάντα υπηρεσίες με αποτέλεσμα για την επιχείρηση. Εκείνος προσωπικά και η επιχείρηση του γενικότερα είναι δύο οντότητες που με σιγουριά προτείνω και συνιστώ.
  Γιώργος Αλεξίου
  Διαχειριστής, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ – Γ. Αλεξίου Μ. ΕΠΕ
 • Sergio has helped me in many occasions organize conferences and seminars in Greece. He is a great consultant who truly cares for his clients. It has always been a pleasure to work with him and I totally appreciate his professionalism. I have never had a client in my seminars who was not happy with Sergio. I strongly recommend Sergio and whoever is concerned should feel free to contact me for more data at patrick@m2-tec.com.
  Patrick Valtin
  Owner, M2-TEC USA
 • Με την συμβουλευτική καθοδήγηση του Σέργιου κατάλαβα ποιες είναι οι σωστές τεχνικές αποτελεσματικής προώθησης μιας ξενοδοχειακής επιχείρησης στο internet για να αυξήσει το πελατολόγιο και τις πωλήσεις της. Το πρόγραμμα συμβούλευσης του ήταν πολύ ενδιαφέρον, συγκεκριμένο και προσαρμοσμένο στις δικές μου ανάγκες. Μου έδειξε έξυπνους τρόπους και στρατηγικές marketing σε δύσκολες περιόδους κρίσης για να βελτιώσω όχι μόνο ποιοτικά αλλά και ποσοτικά την προβολή της επιχείρησής μου.
  Ευαγγελία Βενετσίανου
  Ιδιοκτήτρια ξενοδοχείων Αμφιτρίτη, Belvedere και Palazzo
 • Sergio was hired to provide his expertise, knowledge and support as a business coach. And he possessed all three, with a great emphasis on the supportive part. He can create a strong passion and motive to his students' for their businesses, the exact one he carries for his own, while provides them with the right managerial and marketing tools, in order for them to begin to experience the management of their business with only one side, the positive one. I loved my business before meeting Sergio, now I know how to make my customers feel the same way about it. 
  Elina Zambounis
  Owner at www.sunnyside.gr
Θέλετε να δημιουργήσουμε ένα σεμινάριο για τις ανάγκες τις επιχείρησής σας;
Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.
Αποστολή
 •  

Σεμινάρια

Μπορούμε να καλύψουμε οποιαδήποτε ανάγκη έχετε σχετικά με την διοργάνωση και την παράδοση σεμιναρίων στο χώρο σας. Η δική σας εκπαίδευση καθώς και του προσωπικού της επιχείρησής σας είναι ένας πολύ βασικός παράγοντας για την επιτυχία σας και δεν θα πρέπει να παραλείπεται. Οργανώνοντας σεμινάρια στην επιχείρησή σας ενισχύετε αποτελεσματικά τις ικανότητες του προσωπικού σας και βελτιώνετε την αποτελεσματικότητά τους.

Παρέχουμε εξειδικευμένα ενδοεταιρικά σεμινάρια στα παρακάτω θέματα:
 • "Έξυπνες στρατηγικές marketing και δημοσίων σχέσεων". Πώς να προλάβετε τον ανταγωνισμό και να δημιουργήσετε την καλύτερη δυνατή εικόνα για την επιχείρησή σας.
 • "Σεμινάρια πωλήσεων". Πώς να πουλάτε σε δύσκολους αγοραστές και να τους μετατρέπετε στους πιο πιστούς πελάτες.
 • "Internet marketing". Πώς να αυξήσετε το εισόδημά σας χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες τεχνικές του internet marketing.
 • "Αξιολόγηση ανθρώπινου δυναμικού". Πώς να προσελκύετε και να προσλαμβάνετε τους καλύτερους υποψήφιους.
 • "Οικονομική Ελευθερία". Πώς να επιλύετε τα προβλήματα ρευστότητας σε περιόδους κρίσεων.
 • "Στρατηγικές Διαπραγμάτευσης".  Πώς να διαπραγματεύεστε με επιτυχία σε δύσκολους καιρούς.
 • "Σεμινάριο Ηγεσίας". Πώς να παρακινείτε τους ανθρώπους να παράγουν περισσότερο.
 • "Η δύναμη της διαφωνίας". Η διαφωνία με την κρίση και πώς αυτή μπορεί να οδηγήσει στην ανάπτυξη.

Έχοντας συνεργασία με business coaches και συμβούλους επιχειρήσεων από το εξωτερικό, μπορούμε να ικανοποιήσουμε οποιαδήποτε ανάγκη έχετε για σεμινάρια στο χώρο σας, εξασφαλίζοντας ότι θα μείνετε απόλυτα ευχαριστημένοι από την υπηρεσία που θα λάβετε.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα σεμινάρια που μπορείτε να διοργανώσετε στην εταιρεία σας καθώς και για τους συνεργάτες μας, επικοινωνήστε μαζί μας.

Σεμινάριο: Τα 29 πιο σημαντικά λάθη στο Internet Marketing

Η Business Coaching Lab σε συνεργασία με την AMT Consultants και την Coaching Leaders σας προσκαλούν σε ένα μοναδικό σεμινάριο Internet Marketing την Πέμπτη 4 Μαϊου 2017.

Μάθετε περισσότερα

Σεμινάριο: Αποτελεσματικές Τεχνικές Διαπραγμάτευσης

Η Business Coaching Lab σε συνεργασία με την AMT Consultants και την Coaching Leaders σας προσκαλούν σε ένα μοναδικό σεμινάριο την Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017, με θέμα: «Αποτελεσματικές Τεχνικές Διαπραγμάτευσης».

Μάθετε περισσότερα

Σεμινάριο: Πώς να διοικήσετε με επιτυχία την οικογενειακή σας επιχείρηση

Η ανάπτυξη και η ευημερία μιας οικογενειακής επιχείρησης, απαιτεί πολλά διαφορετικά ταλέντα και ικανότητες. Σχεδόν οποιοσδήποτε μπορεί να δημιουργήσει μια δική του οικογενειακή επιχείρηση. Αλλά πώς μπορείτε να τη φτάσετε στο επίπεδο που η επιχείρηση να «δουλεύει από μόνη της»;

Μάθετε περισσότερα

Σεμινάριο: Αναπτύξτε την επιχείρησή σας μέσω στοχευμένων ενεργειών email marketing

Η Business Coaching Lab σε συνεργασία με την AMT Consultants και την Coaching Leaders σας προσκαλούν σε ένα μοναδικό απογευματινό σεμινάριο την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017, με θέμα: «Αναπτύξτε την επιχείρησή σας μέσω στοχευμένων ενεργειών email marketing».

Μάθετε περισσότερα

Life Coaching σεμινάριο για την αγάπη | Πώς να δημιουργήσετε μια αληθινή και ουσιαστική σχέση που θα διαρκέσει

Έρευνες δείχνουν ότι οι άνθρωποι που διατηρούν υγιείς, δυνατές και μακροχρόνιες σχέσεις είναι στατιστικά πιο ευτυχισμένοι και ζουν περισσότερο συγκριτικά με αυτούς που δεν έχουν...


Μάθετε περισσότερα

Σεμινάριο: Πώς να θέτεις και να πετυχαίνεις τους στόχους σου

Η Business Coaching Lab, σε συνεργασία με την AMT Consultants και την Coaching Leaders, σας προσκαλούν σε ένα ξεχωριστό σεμινάριο με θέμα: "Πώς να θέτεις και να πετυχαίνεις τους στόχους σου", στο ξενοδοχείο Metropolitan το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017.

Μάθετε περισσότερα

Σεμινάριο: Αποτελεσματικές προσλήψεις σε περίοδο κρίσης

 Η Business Coaching Lab, σε συνεργασία με την AMT Consultants, την Coaching Leaders και την Powerful Solutions, σας προσκαλούν σε ένα ξεχωριστό σεμινάριο, που διοργανώνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στο ξενοδοχείο Metropolitan την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016.

Μάθετε περισσότερα

Σεμινάριο: Πώς να πετύχετε οικονομική ευημερία και ελευθερία

Το να βγάζει κανείς λεφτά σήμερα, αποτελεί μια πρόκληση, μεγαλύτερη από ποτέ. Γιατί; Ένας από τους λόγους είναι ότι το χρήμα χάνει την αξία του και ως εκ τούτου θα πρέπει να βγάζετε όλο και περισσότερα.

Μάθετε περισσότερα

Σεμινάριο Google Marketing

Google Marketing : Αξιοποιήστε το πολυεργαλείο της Google και προβληθείτε στοχευμένα σε εκατομμύρια χρήστες στην Ελλάδα και το εξωτερικό.


Μάθετε περισσότερα

Σεμινάριο Facebook: Οι σαρωτικές αλλαγές που πρέπει να γνωρίζετε για να έχετε στοχευμένες πωλήσεις.

Η Business Coaching Lab και η AMT Consultants, διοργανώνουν ένα advanced τετράωρο σεμινάριο την Πέμπτη 14 Ιουλίου με εισηγητή τον Γιώργο Αραπογιάννη στο ξενοδοχείο Electra Palace και θέμα: Facebook: Οι σαρωτικές αλλαγές που πρέπει να γνωρίζετε για να έχετε στοχευμένες πωλήσεις.

Μάθετε περισσότερα

15 Συμβουλές για την κρίση

15 πολύτιμες συμβουλές από τον διεθνούς φήμης σύμβουλο και εκπαιδευτή κο. Patrick Valtin, που πρέπει να γνωρίζετε εσείς και το προσωπικό σας για να αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά την κρίση.
Λήψη αρχείου
Παρακαλούμε συμπληρώστε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Η Business Coaching Lab δεν κοινοποιεί email διευθύνσεις και προσωπικά δεδομένα σε τρίτους. Διαβάστε τους όρους σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Business Coaching Lab
Ζησιμοπούλου 68, Παλαιό Φάληρο, 17564, Αθήνα
Τηλ: (+30) 211 0119586
Κιν: (+30) 6945 381141
Email: info@businesscoachinglab.gr
Web: www.businesscoachinglab.gr