Σύμβουλοι Επιχειρήσεων Αθήνα
 • Ο Σέργιος Μαζαράκης ως business coach πέρα του ότι είναι γνώστης και έχει εμπειρία σε αυτό που κάνει, δραστηριοποιείται σε έναν τομέα που τον αγαπάει με όλη την σημασία της λέξης, η δουλειά του έχει ως επίκεντρο τον άνθρωπο και φυσικά παραδίδει πάντα υπηρεσίες με αποτέλεσμα για την επιχείρηση. Εκείνος προσωπικά και η επιχείρηση του γενικότερα είναι δύο οντότητες που με σιγουριά προτείνω και συνιστώ.
  Γιώργος Αλεξίου
  Διαχειριστής, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ – Γ. Αλεξίου Μ. ΕΠΕ
 • Sergio has helped me in many occasions organize conferences and seminars in Greece. He is a great consultant who truly cares for his clients. It has always been a pleasure to work with him and I totally appreciate his professionalism. I have never had a client in my seminars who was not happy with Sergio. I strongly recommend Sergio and whoever is concerned should feel free to contact me for more data at patrick@m2-tec.com.
  Patrick Valtin
  Owner, M2-TEC USA
 • Με την συμβουλευτική καθοδήγηση του Σέργιου κατάλαβα ποιες είναι οι σωστές τεχνικές αποτελεσματικής προώθησης μιας ξενοδοχειακής επιχείρησης στο internet για να αυξήσει το πελατολόγιο και τις πωλήσεις της. Το πρόγραμμα συμβούλευσης του ήταν πολύ ενδιαφέρον, συγκεκριμένο και προσαρμοσμένο στις δικές μου ανάγκες. Μου έδειξε έξυπνους τρόπους και στρατηγικές marketing σε δύσκολες περιόδους κρίσης για να βελτιώσω όχι μόνο ποιοτικά αλλά και ποσοτικά την προβολή της επιχείρησής μου.
  Ευαγγελία Βενετσίανου
  Ιδιοκτήτρια ξενοδοχείων Αμφιτρίτη, Belvedere και Palazzo
 • Sergio was hired to provide his expertise, knowledge and support as a business coach. And he possessed all three, with a great emphasis on the supportive part. He can create a strong passion and motive to his students' for their businesses, the exact one he carries for his own, while provides them with the right managerial and marketing tools, in order for them to begin to experience the management of their business with only one side, the positive one. I loved my business before meeting Sergio, now I know how to make my customers feel the same way about it. 
  Elina Zambounis
  Owner at www.sunnyside.gr
Θέλετε να δημιουργήσουμε ένα σεμινάριο για τις ανάγκες τις επιχείρησής σας;
Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.
Αποστολή
 •  

Σεμινάρια

Μπορούμε να καλύψουμε οποιαδήποτε ανάγκη έχετε σχετικά με την διοργάνωση και την παράδοση σεμιναρίων στο χώρο σας. Η δική σας εκπαίδευση καθώς και του προσωπικού της επιχείρησής σας είναι ένας πολύ βασικός παράγοντας για την επιτυχία σας και δεν θα πρέπει να παραλείπεται. Οργανώνοντας σεμινάρια στην επιχείρησή σας ενισχύετε αποτελεσματικά τις ικανότητες του προσωπικού σας και βελτιώνετε την αποτελεσματικότητά τους.

Παρέχουμε εξειδικευμένα ενδοεταιρικά σεμινάρια στα παρακάτω θέματα:
 • "Έξυπνες στρατηγικές marketing και δημοσίων σχέσεων". Πώς να προλάβετε τον ανταγωνισμό και να δημιουργήσετε την καλύτερη δυνατή εικόνα για την επιχείρησή σας.
 • "Σεμινάρια πωλήσεων". Πώς να πουλάτε σε δύσκολους αγοραστές και να τους μετατρέπετε στους πιο πιστούς πελάτες.
 • "Internet marketing". Πώς να αυξήσετε το εισόδημά σας χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες τεχνικές του internet marketing.
 • "Αξιολόγηση ανθρώπινου δυναμικού". Πώς να προσελκύετε και να προσλαμβάνετε τους καλύτερους υποψήφιους.
 • "Οικονομική Ελευθερία". Πώς να επιλύετε τα προβλήματα ρευστότητας σε περιόδους κρίσεων.
 • "Στρατηγικές Διαπραγμάτευσης".  Πώς να διαπραγματεύεστε με επιτυχία σε δύσκολους καιρούς.
 • "Σεμινάριο Ηγεσίας". Πώς να παρακινείτε τους ανθρώπους να παράγουν περισσότερο.
 • "Η δύναμη της διαφωνίας". Η διαφωνία με την κρίση και πώς αυτή μπορεί να οδηγήσει στην ανάπτυξη.

Έχοντας συνεργασία με business coaches και συμβούλους επιχειρήσεων από το εξωτερικό, μπορούμε να ικανοποιήσουμε οποιαδήποτε ανάγκη έχετε για σεμινάρια στο χώρο σας, εξασφαλίζοντας ότι θα μείνετε απόλυτα ευχαριστημένοι από την υπηρεσία που θα λάβετε.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα σεμινάρια που μπορείτε να διοργανώσετε στην εταιρεία σας καθώς και για τους συνεργάτες μας, επικοινωνήστε μαζί μας.

Σεμινάριο: Η τέχνη της επικοινωνίας στην επιχείρηση

Η Business Coaching Lab, η AMT Consultants, η Coaching Leaders και η Powerful Solutions σας προσκαλούν σε ένα ξεχωριστό σεμινάριο την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018 με τίτλο: "Η τέχνη της επικοινωνίας στην επιχείρηση".

Μάθετε περισσότερα

Σεμινάριο: Μarketing στο Facebook για εταιρείες B2C

Η Business Coaching Lab η AMT Consultants και η Coaching Leaders διοργανώνουν ένα advanced τετράωρο σεμινάριο την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου με εισηγητή τον Γιώργο Αραπογιάννη στο ξενοδοχείο Wyndham και θέμα: Facebook: Οι σαρωτικές αλλαγές που πρέπει να γνωρίζετε για να έχετε στοχευμένες πωλήσεις.

Μάθετε περισσότερα

Σεμινάριο εξυπηρέτησης πελατών: η πηγή του ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος της επιχείρησής σας

Η Business Coaching Lab σε συνεργασία με την AMT Consultants και την Coaching Leaders σας προσκαλούν σε ένα μοναδικό σεμινάριο που διοργανώνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα το Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017, με θέμα: «Η πηγή του ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος της επιχείρησής σας».

Μάθετε περισσότερα

Σεμινάριο: Οι 51 κρυφοί λόγοι συρρίκνωσης μιας επιχείρησης

Η Business Coaching Lab σε συνεργασία με την AMT Consultants και την Coaching Leaders σας προσκαλούν σε ένα μοναδικό σεμινάριο την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017, με θέμα: «51 κρυφοί λόγοι συρρίκνωσης μιας επιχείρησης».

Μάθετε περισσότερα

Σεμινάριο: Η μαγεία του καλού management

Η Business Coaching Lab σε συνεργασία με την AMT Consultants σας προσκαλούν σε ένα πρακτικό σεμινάριο στοχευμένο στην σωστή και αποτελεσματική ηγεσία ομάδων και ατόμων.

Μάθετε περισσότερα

Σεμινάριο: Time Management

Η Business Coaching Lab σε συνεργασία με την AMT Consultants και την Coaching Leaders σας προσκαλούν σε ένα μοναδικό απογευματινό σεμινάριο την Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017, με θέμα: «Time Management».

Μάθετε περισσότερα

Σεμινάριο: Στρατηγικές εύρεσης νέων πελατών

Η Business Coaching Lab σε συνεργασία με την AMT Consultants και την Coaching Leaders σας προσκαλούν σε ένα μοναδικό σεμινάριο την Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017, με θέμα: «Στρατηγικές εύρεσης νέων πελατών».

Μάθετε περισσότερα

Σεμινάριο: Τα 29 πιο σημαντικά λάθη στο Internet Marketing

Η Business Coaching Lab σε συνεργασία με την AMT Consultants και την Coaching Leaders σας προσκαλούν σε ένα μοναδικό σεμινάριο Internet Marketing την Πέμπτη 4 Μαϊου 2017.

Μάθετε περισσότερα

Σεμινάριο: Αποτελεσματικές Τεχνικές Διαπραγμάτευσης

Η Business Coaching Lab σε συνεργασία με την AMT Consultants και την Coaching Leaders σας προσκαλούν σε ένα μοναδικό σεμινάριο την Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017, με θέμα: «Αποτελεσματικές Τεχνικές Διαπραγμάτευσης».

Μάθετε περισσότερα

Σεμινάριο: Πώς να διοικήσετε με επιτυχία την οικογενειακή σας επιχείρηση

Η ανάπτυξη και η ευημερία μιας οικογενειακής επιχείρησης, απαιτεί πολλά διαφορετικά ταλέντα και ικανότητες. Σχεδόν οποιοσδήποτε μπορεί να δημιουργήσει μια δική του οικογενειακή επιχείρηση. Αλλά πώς μπορείτε να τη φτάσετε στο επίπεδο που η επιχείρηση να «δουλεύει από μόνη της»;

Μάθετε περισσότερα

15 Συμβουλές για την κρίση

15 πολύτιμες συμβουλές από τον διεθνούς φήμης σύμβουλο και εκπαιδευτή κο. Patrick Valtin, που πρέπει να γνωρίζετε εσείς και το προσωπικό σας για να αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά την κρίση.
Λήψη αρχείου
Παρακαλούμε συμπληρώστε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Η Business Coaching Lab δεν κοινοποιεί email διευθύνσεις και προσωπικά δεδομένα σε τρίτους. Διαβάστε τους όρους σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Business Coaching Lab
Ζησιμοπούλου 68, Παλαιό Φάληρο, 17564, Αθήνα
Τηλ: (+30) 211 0119586
Κιν: (+30) 6945 381141
Email: info@businesscoachinglab.gr
Web: www.businesscoachinglab.gr