Σύμβουλοι Επιχειρήσεων
Σύμβουλοι Επιχειρήσεων Αθήνα
 • Ο Σέργιος Μαζαράκης ως business coach πέρα του ότι είναι γνώστης και έχει εμπειρία σε αυτό που κάνει, δραστηριοποιείται σε έναν τομέα που τον αγαπάει με όλη την σημασία της λέξης, η δουλειά του έχει ως επίκεντρο τον άνθρωπο και φυσικά παραδίδει πάντα υπηρεσίες με αποτέλεσμα για την επιχείρηση. Εκείνος προσωπικά και η επιχείρηση του γενικότερα είναι δύο οντότητες που με σιγουριά προτείνω και συνιστώ.
  Γιώργος Αλεξίου
  Διαχειριστής, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ – Γ. Αλεξίου Μ. ΕΠΕ
 • Sergio has helped me in many occasions organize conferences and seminars in Greece. He is a great consultant who truly cares for his clients. It has always been a pleasure to work with him and I totally appreciate his professionalism. I have never had a client in my seminars who was not happy with Sergio. I strongly recommend Sergio and whoever is concerned should feel free to contact me for more data at patrick@m2-tec.com.
  Patrick Valtin
  Owner, M2-TEC USA
 • Με την συμβουλευτική καθοδήγηση του Σέργιου κατάλαβα ποιες είναι οι σωστές τεχνικές αποτελεσματικής προώθησης μιας ξενοδοχειακής επιχείρησης στο internet για να αυξήσει το πελατολόγιο και τις πωλήσεις της. Το πρόγραμμα συμβούλευσης του ήταν πολύ ενδιαφέρον, συγκεκριμένο και προσαρμοσμένο στις δικές μου ανάγκες. Μου έδειξε έξυπνους τρόπους και στρατηγικές marketing σε δύσκολες περιόδους κρίσης για να βελτιώσω όχι μόνο ποιοτικά αλλά και ποσοτικά την προβολή της επιχείρησής μου.
  Ευαγγελία Βενετσίανου
  Ιδιοκτήτρια ξενοδοχείων Αμφιτρίτη, Belvedere και Palazzo
 • Sergio was hired to provide his expertise, knowledge and support as a business coach. And he possessed all three, with a great emphasis on the supportive part. He can create a strong passion and motive to his students' for their businesses, the exact one he carries for his own, while provides them with the right managerial and marketing tools, in order for them to begin to experience the management of their business with only one side, the positive one. I loved my business before meeting Sergio, now I know how to make my customers feel the same way about it. 
  Elina Zambounis
  Owner at www.sunnyside.gr

Πελατολόγιο

Βλέπετε: 1 από 13
Μάνος Β.
Χανιά, Κρήτη
Το πρόγραμμα συμβούλευσης της Business Coaching Lab με βοήθησε να κατανοήσω καλύτερα τη λειτουργία της επιχείρησής μου, τον τρόπο και τα βήματα με βάση τα οποία θα μπορέσω να βελτιωθώ ως επιχειρηματίας, τι χρειάζεται να κάνω για να αναπτύξω την επιχείρησή μου στην καλύτερη δυνατή βάση. Ακόμη, έμαθα πώς θα είμαι πιο αποτελεσματικός στις πωλήσεις μου, πώς να δημιουργώ σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες και να βρίσκω νέες ιδέες. Τέλος, με βοήθησε να πιστέψω στις δυνατότητές μου για να μπορέσω να εξελίξω την επιχείρησή μου αυτή την περίοδο!
Μάκης Μ.
Αγαπητέ Σέργιε,
Με τις ακόλουθες γραμμές θα ήθελα, παρόλο το νεαρό της γνωριμίας και συνεργασίας μας, να σε ευχαριστήσω με πραγματική ειλικρίνεια για τα ακόλουθα:
Ο τρόπος couching που ακολουθείς καθώς και η αμεσότητα του λόγου που εκφέρεις με βοήθησε να απαλλαγώ από ενδοιασμούς και προκαταλήψεις του «δε γίνεται».
Το  management και ο τρόπος που το τοποθετείς «τράβηξαν» την κουρτίνα που υποκρύπτει τα μονοπάτια και τις διαδρομές, που παρόλο βρίσκονταν πάντα εκεί, σε οδηγούν σε δραστική και επιτυχημένη διαχείριση ανθρώπων και καταστάσεων και αδυνατούσα να διακρίνω.
Οι τοποθετήσεις σου για το «πώς» και το «πότε» καθώς και τα περίφημα «stats» που τόσο γελάσαμε όταν τα εφάρμοσα για πρώτη φορά απέφεραν, και το γνωρίζεις , αύξηση στον κύκλο εργασιών της επιχείρησης μου 20, 25 και 30%.
Το «οργανογραφείν» αν και φαίνονταν ανούσιο μαζί με τα «καπέλα» τα δικά μου και των υπαλλήλων μου, αποδείχτηκε αλάνθαστος οδηγός χάριν της άοκνης επιμονής σου.
Φύγανε οι τσίμπλες από τα μάτια ρε αδερφέ, πως αλλιώς να το τοποθετήσω;
Για όλα τα παραπάνω σε ευχαριστώ με απόλυτη ειλικρίνεια, που ξέρω ότι αναγνωρίζεις στο πρόσωπο μου και σε παρακαλώ καθώς και με την ίδια ένταση προκαλώ όποιον θέλει να εξακριβώσει οτιδήποτε να του δώσεις την ευκαιρία να επικοινωνήσει μαζί μου.
Φίλε μου και coach ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Ναταλία Δ.
Όλη η ομάδα μας σε ευχαριστεί, γιατί πίστεψες σε εμάς με την αντικειμενική σου ματιά, με τις ιδέες σου, με τον επαγγελματισμό σου αλλά και με απίστευτη διάθεση και ενεργητικότητα να μας δείξεις τον δρόμο για την καλύτερη πορεία της εταιρείας μας.
Οι συνεχείς μικρές ή μεγάλες αλλαγές-προσπάθειες στο τρόπο που ενεργούσαμε στη καθημερινότητα μας ,είχαν ως αποτέλεσμα την κατανόηση της αγοράς με μεγάλη αύξηση του τζίρου για την εταιρεία μας. Και όχι μόνο, είχαν ως αποτέλεσμα να αλλάξουμε σαν άνθρωποι.
Άλλωστε σε μία εποχή που κατακλυζόμαστε από προβλήματα πάσης φύσεως, ανακαλύπτουμε ότι όταν αφηνόμαστε στα χέρια του κατάλληλου συμβούλου επιχειρήσεων, μόνο τα καλύτερα μπορούμε να αναμένουμε.
Απλά συνέχισε!
Καρπαθάκη Κ.
General Manager, Artemis Leros Boatyard
Η επιλογή του Σέργιου Μαζαράκη ως Business coach ήταν αναμφίβολα η καλύτερη απόφαση που πήρα για την οικογενειακή μας επιχείρηση. Η συμβούλευση ήταν απόλυτα προσαρμοσμένη στις ανάγκες της επιχείρησής μας. Μέσα λοιπόν από την πολύτιμη αυτή εμπειρία με τον Σέργιο μου δημιουργήθηκε ένα ξεκάθαρο πλάνο για το που οδεύει η επιχείρηση. Έμαθα πώς μπορώ να δημιουργήσω αποτελεσματικότερη οργάνωση και να αποκτήσω περισσότερο έλεγχο στους διαφορετικούς τομείς της με στόχο την ανάπτυξή της. Ταυτόχρονα βρήκα έναν έμπιστο και αφοσιωμένο φίλο, ο οποίος ποτέ δε δίσταζε να με διορθώνει. Μέσα λοιπόν από τη μοναδική μεθοδικότητά του έμαθα πώς να επιλύω τα προβλήματα και πώς να αντιμετωπίζω τις προκλήσεις που ανακύπτουν. Συστήνω ανεπιφύλακτα τον Σέργιο Μαζαράκη καθώς είναι ένας επαγγελματίας με εξαιρετικές ικανότητες.
Gkika E.
Director of Human Resources, Costa Navarino
Sergio is an exceptional coach and trainer. All the services he has provided us so far, met and exceeded our expectations. I definitely recommend him to any business that seeks to invest in people development, coaching and training.
Tsioukanis Y.
Costa Navarino
Sergio’s visit came at a time that was very necessary as he opened our eyes to things we had let drop one to “taking things for granted” or things becoming “everyday”. These included:
 • What is my job?
 • Where do I fall short and costy?
 • Opened eyes to colleagues that I was unsuccessful at doing myself.
  Importance of not letting anything stop you from following your goal for your people, being a leader.
After his visit I will first ensure that together with my immediate report we will work closer together to achieve small improvements in communication towards the team in order to achieve great scores in productivity, results and moral. This will, intern, much improve the communication channels between the next level above so again to make all our working lives more enjoyable.
Concentrating on brief, consistent, clear lines of communication with all colleagues is the next aim.

15 Συμβουλές για την κρίση

15 πολύτιμες συμβουλές από τον διεθνούς φήμης σύμβουλο και εκπαιδευτή κο. Patrick Valtin, που πρέπει να γνωρίζετε εσείς και το προσωπικό σας για να αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά την κρίση.
Λήψη αρχείου
Παρακαλούμε συμπληρώστε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Η Business Coaching Lab δεν κοινοποιεί email διευθύνσεις και προσωπικά δεδομένα σε τρίτους. Διαβάστε τους όρους σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Business Coaching Lab
Ζησιμοπούλου 68, Παλαιό Φάληρο, 17564, Αθήνα
Τηλ: (+30) 211 0119586
Κιν: (+30) 6945 381141
Email: info@businesscoachinglab.gr
Web: www.businesscoachinglab.gr