Σύμβουλοι Επιχειρήσεων Αθήνα
 • Ο Σέργιος Μαζαράκης ως business coach πέρα του ότι είναι γνώστης και έχει εμπειρία σε αυτό που κάνει, δραστηριοποιείται σε έναν τομέα που τον αγαπάει με όλη την σημασία της λέξης, η δουλειά του έχει ως επίκεντρο τον άνθρωπο και φυσικά παραδίδει πάντα υπηρεσίες με αποτέλεσμα για την επιχείρηση. Εκείνος προσωπικά και η επιχείρηση του γενικότερα είναι δύο οντότητες που με σιγουριά προτείνω και συνιστώ.
  Γιώργος Αλεξίου
  Διαχειριστής, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ – Γ. Αλεξίου Μ. ΕΠΕ
 • Sergio has helped me in many occasions organize conferences and seminars in Greece. He is a great consultant who truly cares for his clients. It has always been a pleasure to work with him and I totally appreciate his professionalism. I have never had a client in my seminars who was not happy with Sergio. I strongly recommend Sergio and whoever is concerned should feel free to contact me for more data at patrick@m2-tec.com.
  Patrick Valtin
  Owner, M2-TEC USA
 • Με την συμβουλευτική καθοδήγηση του Σέργιου κατάλαβα ποιες είναι οι σωστές τεχνικές αποτελεσματικής προώθησης μιας ξενοδοχειακής επιχείρησης στο internet για να αυξήσει το πελατολόγιο και τις πωλήσεις της. Το πρόγραμμα συμβούλευσης του ήταν πολύ ενδιαφέρον, συγκεκριμένο και προσαρμοσμένο στις δικές μου ανάγκες. Μου έδειξε έξυπνους τρόπους και στρατηγικές marketing σε δύσκολες περιόδους κρίσης για να βελτιώσω όχι μόνο ποιοτικά αλλά και ποσοτικά την προβολή της επιχείρησής μου.
  Ευαγγελία Βενετσίανου
  Ιδιοκτήτρια ξενοδοχείων Αμφιτρίτη, Belvedere και Palazzo
 • Sergio was hired to provide his expertise, knowledge and support as a business coach. And he possessed all three, with a great emphasis on the supportive part. He can create a strong passion and motive to his students' for their businesses, the exact one he carries for his own, while provides them with the right managerial and marketing tools, in order for them to begin to experience the management of their business with only one side, the positive one. I loved my business before meeting Sergio, now I know how to make my customers feel the same way about it. 
  Elina Zambounis
  Owner at www.sunnyside.gr

Σεμινάριο: Μarketing στο Facebook για εταιρείες B2C

Στρατηγικές, τεχνικές και εργαλεία για να προσεγγίσετε με επιτυχία το target group σας και να αυξήσετε τις πωλήσεις σας.

Η Business Coaching Lab, η AMT Consultants και η Coaching Leaders διοργανώνουν ένα advanced τετράωρο σεμινάριο την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου με εισηγητή τον Γιώργο Αραπογιάννη στο ξενοδοχείο Wyndham και θέμα: Marketing στο Facebook για εταιρείες B2C.

Βιογραφικό Εισηγητή:
Ο κος Αραπογιάννης Γ. είναι εισηγητής σεμιναρίων, με πολυετή εμπειρία στο χώρο του Internet Marketing. Έχει διατελέσει Account Executive της OgilvyOne Athens του ομίλου Bold Ogilvy και συνεργάζεται ως Digital Account Manager και Marketing Consultant με μεγάλες επιχειρήσεις στο χώρο της διαφήμισης. Founder της G&B Marketing και συνεργάτης της AMT Consultants για σεμινάρια Digital Marketing. Απόφοιτος του Πανεπιστημίου Πειραιά, του τμήματος Βιομηχανικής Διοίκησης και Τεχνολογίας.

Στόχος του σεμιναρίου :
Υπεύθυνοι μάρκετινγκ και ιδιοκτήτες επιχειρήσεων που γνωρίζουν και μπορούν να εφαρμόσουν αποτελεσματικό μάρκετινγκ των προϊόντων/υπηρεσιών της επιχείρησής τους στο Facebook και Instagram με σκοπό να αυξήσουν τις πωλήσεις τους, αξιοποιώντας τις τελευταίες αλλαγές στο μέσο αυτό, εξοικονομώντας χρήματα.

Οι συμμετέχοντες θα μάθουν :
 • Ποιες αλλαγές έχουν γίνει στο Facebook το τελευταίο διάστημα και τι «κρύβεται» πίσω από αυτές;
 • Πώς να δημιουργήσετε μια αποτελεσματική στρατηγική προώθησης των προϊόντων/υπηρεσιών σας, αξιοποιώντας στο μέγιστο τις τελευταίες αλλαγές στον τρόπο στόχευσης.
 • Πώς θα γράψετε αποτελεσματικό περιεχόμενο για το Facebook που «πουλάει».
 • Βήμα προς βήμα δημιουργία πληρωμένων διαφημίσεων στο facebook. Συχνά λάθη, και ποιοι είναι οι λόγοι που το εργαλείο αυτό δεν είναι τόσο «απλοϊκό» όσο φαίνεται.
 • Πώς συνδέεται το κόστος της διαφήμισης με τις αναρτήσεις που κάνετε στη σελίδα σας και πώς να το βελτιστοποιήσετε για να μη σπαταλάτε χρήματα.
 • 4 σημεία που πρέπει να γνωρίζετε για να επηρεάστε έξυπνα τον αλγόριθμο της σελίδας σας για να αυξήσετε το Reach των αναρτήσεων.
 • Τρόπος γραφής αναρτήσεων, είδη αναρτήσεων και πληρωμένες διαφημίσεις. Πώς να τα συνδυάσετε με τον βέλτιστο τρόπο για να αυξήσετε τις πωλήσεις σας.
 • Facebook Business Manager και Facebook Power Editor – Τι προσφέρουν τα 2 αυτά σημαντικά εργαλεία και γιατί πρέπει οπωσδήποτε να γνωρίζετε πώς να τα λειτουργείτε.
 • Instagram ή όχι Instagram; Είναι κατάλληλο για την επιχείρησή σας; Πώς να το διαχειριστείτε με επιτυχία.
 • Αύξηση πωλήσεων μέσω Instagram -  5 βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να το επιτύχετε.
Πληροφορίες για το σεμινάριο:
 1. Ημερομηνία: Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017
 2. Τόπος: Wyndham Hotel, Μ. Αλεξάνδρου 2, Αθήνα
 3. Διάρκεια: 16:00' - 20:00'
 4. Ώρα προσέλευσης: 15:30'
 5. Κόστος: 110,00 ευρώ (δεν συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.)
 6. Early Booking: 80,00 ευρώ (δεν συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α) μέχρι τις 4 Δεκεμβρίου.
 7. Περιορισμένος αριθμός θέσεων.

Φόρμα Κράτησης

Αποστολή
 •  

15 Συμβουλές για την κρίση

15 πολύτιμες συμβουλές από τον διεθνούς φήμης σύμβουλο και εκπαιδευτή κο. Patrick Valtin, που πρέπει να γνωρίζετε εσείς και το προσωπικό σας για να αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά την κρίση.
Λήψη αρχείου
Παρακαλούμε συμπληρώστε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Η Business Coaching Lab δεν κοινοποιεί email διευθύνσεις και προσωπικά δεδομένα σε τρίτους. Διαβάστε τους όρους σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Business Coaching Lab
Ζησιμοπούλου 68, Παλαιό Φάληρο, 17564, Αθήνα
Τηλ: (+30) 211 0119586
Κιν: (+30) 6945 381141
Email: info@businesscoachinglab.gr
Web: www.businesscoachinglab.gr