Σύμβουλοι Επιχειρήσεων Αθήνα
 • Ο Σέργιος Μαζαράκης ως business coach πέρα του ότι είναι γνώστης και έχει εμπειρία σε αυτό που κάνει, δραστηριοποιείται σε έναν τομέα που τον αγαπάει με όλη την σημασία της λέξης, η δουλειά του έχει ως επίκεντρο τον άνθρωπο και φυσικά παραδίδει πάντα υπηρεσίες με αποτέλεσμα για την επιχείρηση. Εκείνος προσωπικά και η επιχείρηση του γενικότερα είναι δύο οντότητες που με σιγουριά προτείνω και συνιστώ.
  Γιώργος Αλεξίου
  Διαχειριστής, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ – Γ. Αλεξίου Μ. ΕΠΕ
 • Sergio has helped me in many occasions organize conferences and seminars in Greece. He is a great consultant who truly cares for his clients. It has always been a pleasure to work with him and I totally appreciate his professionalism. I have never had a client in my seminars who was not happy with Sergio. I strongly recommend Sergio and whoever is concerned should feel free to contact me for more data at patrick@m2-tec.com.
  Patrick Valtin
  Owner, M2-TEC USA
 • Με την συμβουλευτική καθοδήγηση του Σέργιου κατάλαβα ποιες είναι οι σωστές τεχνικές αποτελεσματικής προώθησης μιας ξενοδοχειακής επιχείρησης στο internet για να αυξήσει το πελατολόγιο και τις πωλήσεις της. Το πρόγραμμα συμβούλευσης του ήταν πολύ ενδιαφέρον, συγκεκριμένο και προσαρμοσμένο στις δικές μου ανάγκες. Μου έδειξε έξυπνους τρόπους και στρατηγικές marketing σε δύσκολες περιόδους κρίσης για να βελτιώσω όχι μόνο ποιοτικά αλλά και ποσοτικά την προβολή της επιχείρησής μου.
  Ευαγγελία Βενετσίανου
  Ιδιοκτήτρια ξενοδοχείων Αμφιτρίτη, Belvedere και Palazzo
 • Sergio was hired to provide his expertise, knowledge and support as a business coach. And he possessed all three, with a great emphasis on the supportive part. He can create a strong passion and motive to his students' for their businesses, the exact one he carries for his own, while provides them with the right managerial and marketing tools, in order for them to begin to experience the management of their business with only one side, the positive one. I loved my business before meeting Sergio, now I know how to make my customers feel the same way about it. 
  Elina Zambounis
  Owner at www.sunnyside.gr

Σεμινάριο: Η μαγεία του καλού management

Η Business Coaching Lab σε συνεργασία με την AMT Consultants σας προσκαλούν σε ένα πρακτικό απογευματινό σεμινάριο την Τετάρτη 12 Ιουλίου στην Αθήνα, στοχευμένο στην σωστή και αποτελεσματική ηγεσία ομάδων και ατόμων.

"Η ηγεσία μιας ομάδας συνήθως καθορίζει την ισχύ της"
 
Απευθύνεται σε: Διευθυντές, Διοικητικά Στελέχη κάθε είδους επιχείρησης και Ελεύθερους Επαγγελματίες

Στο σεμινάριο αυτό θα μάθετε:
 • Ποιος είναι ο βασικός νόμος με τον οποίο λειτουργεί κάθε επιτυχημένος ηγέτης
 • Ποιος είναι ο πραγματικός ρόλος του ηγέτη μιας εταιρείας
 • Τα 3 πιο βασικά εργαλεία του Management
 • Ποια είναι τα θανάσιμα λάθη που μπορούν να αφανίσουν μια ομάδα.
 • Ποιος είναι ο βασικός νόμος που μπορεί να αναστήσει κάθε ομάδα.
 • Ποια είναι τα μόνο κριτήρια αξιολόγησης ενός manager για την ικανότητα διοίκησης του.
 • Ποια είναι η τελική δοκιμασία για κάθε manager μικρής ή μεγάλης επιχείρησης;
 • Πως να πετύχετε οικονομική ισχύ στην επιχείρηση σας
 • Ποιος είναι ο μόνος σίγουρος τρόπος για να αντιμετωπίσετε με επιτυχία το επικίνδυνο περιβάλλον της χώρας μας και να περιορίσετε την επιρροή του σήμερα.
Η διαφορά του καλού με τον κακό manager δεν φαίνεται στη συμπεριφορά. Φαίνεται στα αποτελέσματα. Αυτό είναι το απόλυτο τεστ στο οποίο καλούμαστε όλοι εμείς που διοικούμε μια επιχείρηση να εξεταζόμαστε καθημερινά.

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ι. Μπογδάνος
Ο κος Μπογδάνος Ι. είναι ο Senior Consultant της εταιρείας AMT Consultants και έχει περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο. Στην καριέρα του έχει συνεργαστεί και εκπαιδεύσει πολλά στελέχη επιχειρήσεων τα οποία έχει βοηθήσει να αντιμετωπίσουν προβλήματα στις επιχειρήσεις τους και να αυξήσουν την παραγωγικότητά τους, προκειμένου να αποκτήσουν επιτυχία στη ζωή τους. Ειδικεύεται στην επιχειρηματική ηθική, με σκοπό να βοηθήσει τα στελέχη επιχειρήσεων να πετύχουν και να διατηρήσουν υψηλό ηθικό και επίπεδο παραγωγικότητας. Έχει αναπτύξει διάφορα προγράμματα για πελάτες σχετικά με τη διοίκηση επιχειρήσεων, όπως προγράμματα σπουδών, σεμινάρια πωλήσεων, επιχειρηματικής ηγεσίας, επιχειρηματικής ηθικής και ανάπτυξης των επιχειρήσεων.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ:
 1. Ημερομηνία: Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017
 2. Τόπος: Wyndham Hotel, Μ. Αλεξάνδρου 2, Αθήνα
 3. Διάρκεια: 16:00′ – 20:30′
 4. Ώρα προσέλευσης: 15:30′
 5. Κόστος: 100,00 ευρώ (δεν συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.)
 6. Early Booking μέχρι τις 30 Ιουνίου: 80,00 ευρώ (δεν συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.).
 7. Στο κόστος περιλαμβάνεται διάλειμμα για καφέ και πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Φόρμα Κράτησης

Αποστολή
 •  

15 Συμβουλές για την κρίση

15 πολύτιμες συμβουλές από τον διεθνούς φήμης σύμβουλο και εκπαιδευτή κο. Patrick Valtin, που πρέπει να γνωρίζετε εσείς και το προσωπικό σας για να αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά την κρίση.
Λήψη αρχείου
Παρακαλούμε συμπληρώστε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Η Business Coaching Lab δεν κοινοποιεί email διευθύνσεις και προσωπικά δεδομένα σε τρίτους. Διαβάστε τους όρους σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Business Coaching Lab
Ζησιμοπούλου 68, Παλαιό Φάληρο, 17564, Αθήνα
Τηλ: (+30) 211 0119586
Κιν: (+30) 6945 381141
Email: info@businesscoachinglab.gr
Web: www.businesscoachinglab.gr