Σύμβουλοι Επιχειρήσεων Αθήνα
 • Ο Σέργιος Μαζαράκης ως business coach πέρα του ότι είναι γνώστης και έχει εμπειρία σε αυτό που κάνει, δραστηριοποιείται σε έναν τομέα που τον αγαπάει με όλη την σημασία της λέξης, η δουλειά του έχει ως επίκεντρο τον άνθρωπο και φυσικά παραδίδει πάντα υπηρεσίες με αποτέλεσμα για την επιχείρηση. Εκείνος προσωπικά και η επιχείρηση του γενικότερα είναι δύο οντότητες που με σιγουριά προτείνω και συνιστώ.
  Γιώργος Αλεξίου
  Διαχειριστής, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ – Γ. Αλεξίου Μ. ΕΠΕ
 • Sergio has helped me in many occasions organize conferences and seminars in Greece. He is a great consultant who truly cares for his clients. It has always been a pleasure to work with him and I totally appreciate his professionalism. I have never had a client in my seminars who was not happy with Sergio. I strongly recommend Sergio and whoever is concerned should feel free to contact me for more data at patrick@m2-tec.com.
  Patrick Valtin
  Owner, M2-TEC USA
 • Με την συμβουλευτική καθοδήγηση του Σέργιου κατάλαβα ποιες είναι οι σωστές τεχνικές αποτελεσματικής προώθησης μιας ξενοδοχειακής επιχείρησης στο internet για να αυξήσει το πελατολόγιο και τις πωλήσεις της. Το πρόγραμμα συμβούλευσης του ήταν πολύ ενδιαφέρον, συγκεκριμένο και προσαρμοσμένο στις δικές μου ανάγκες. Μου έδειξε έξυπνους τρόπους και στρατηγικές marketing σε δύσκολες περιόδους κρίσης για να βελτιώσω όχι μόνο ποιοτικά αλλά και ποσοτικά την προβολή της επιχείρησής μου.
  Ευαγγελία Βενετσίανου
  Ιδιοκτήτρια ξενοδοχείων Αμφιτρίτη, Belvedere και Palazzo
 • Sergio was hired to provide his expertise, knowledge and support as a business coach. And he possessed all three, with a great emphasis on the supportive part. He can create a strong passion and motive to his students' for their businesses, the exact one he carries for his own, while provides them with the right managerial and marketing tools, in order for them to begin to experience the management of their business with only one side, the positive one. I loved my business before meeting Sergio, now I know how to make my customers feel the same way about it. 
  Elina Zambounis
  Owner at www.sunnyside.gr

Σεμινάριο: Η τέχνη της επικοινωνίας στην επιχείρηση

Πρακτικά, εφαρμόσιμα και αποτελεσματικά εργαλεία management για επιχειρηματίες που σκοπεύουν να πετύχουν τους στόχους τους το 2018

Η Business Coaching Lab, η AMT Consultants, η Coaching Leaders και η Powerful Solutions σας προσκαλούν σε ένα ξεχωριστό απογευματινό σεμινάριο στην Αθήνα, την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018. Εισηγήτης του σεμιναρίου θα είναι ο Γιώργος Ασλάνης ο οποίος θα αναλύσει τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να βελτιώσετε την επικοινωνία μεταξύ των ανθρώπων μέσα στην επιχείρησή σας.

Εισηγητής: Γιώργος Ασλάνης
Γεννημένος στην Ελλάδα, ζει στην Δανία εδώ και 24 χρόνια. Είναι διεθνούς φήμης εισηγητής του Hubbard Management System και αυτή την περίοδο βρίσκεται στην Ελλάδα για ένα πρότζεκτ στον τομέα του ανθρώπινου δυναμικού. Έχει εκπαιδεύσει πάνω από 90.000 επιχειρηματίες, επαγγελματίες από κάθε χώρο και συμβούλους επιχειρήσεων από 48 χώρες και έχει παραδώσει πάνω από 2.000 σεμινάρια και διαλέξεις.

Απευθύνεται σε: Ιδιοκτήτες και ανώτερα στελέχη κάθε είδους ή μεγέθους επιχείρησης που θέλουν να βελτιώσουν τις ικανότητες τους με σκοπό να επικοινωνούν αποτελεσματικά.

Μερικά από τα θέματα που θα αναπτυχθούν:
 • Ποια είναι τα 7 εμπόδια που δυσχεραίνουν την επικοινωνία σου και πώς να τα αντιμετωπίσεις;
 • Γιατί κάποιες διαφορές "δεν επιλύονται ποτέ" και ποιο είναι το αντίδοτο;
 • Επικοινωνία και Ηθική: Πώς συνδυάζονται τα δυο κυριότερα συστατικά για το κτίσιμο μιας ισχυρής ομάδας με υπεύθυνους παίκτες. 
 • Τι εννοούμε με τον όρο "ανθρώπινο συναίσθημα και αντίδραση" και πώς να το διαχειριστείς στα πλαίσια της επιχείρησης;
 • "Τοξικοί" συνεργάτες. Πώς να τους αναγνωρίσεις και να τους αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά;
 • Επικοινωνία και οργανόγραμμα: Μια εισαγωγή στη δημιουργία και τη λειτουργία της πιο αποτελεσματικής πλατφόρμας επικοινωνίας στην επιχείρηση.
Πληροφορίες για το σεμινάριο:
 1. Ημερομηνία: Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018
 2. Τόπος:  Ξενοδοχείο Wyndham (Μεγ. Αλεξάνδρου 2, Αθήνα)
 3. Διάρκεια: 15:30'-20:00'
 4. Ώρα προσέλευσης: 15:00'
 5. Κόστος: 120 ευρώ (στην τιμή δεν περιλαμβάνεται ΦΠΑ)
 6. Early Booking: 80 ευρώ (στην τιμή δεν περιλαμβάνεται ΦΠΑ) μέχρι την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου

Φόρμα Κράτησης

Αποστολή
 •  

15 Συμβουλές για την κρίση

15 πολύτιμες συμβουλές από τον διεθνούς φήμης σύμβουλο και εκπαιδευτή κο. Patrick Valtin, που πρέπει να γνωρίζετε εσείς και το προσωπικό σας για να αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά την κρίση.
Λήψη αρχείου
Παρακαλούμε συμπληρώστε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Η Business Coaching Lab δεν κοινοποιεί email διευθύνσεις και προσωπικά δεδομένα σε τρίτους. Διαβάστε τους όρους σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Business Coaching Lab
Ζησιμοπούλου 68, Παλαιό Φάληρο, 17564, Αθήνα
Τηλ: (+30) 211 0119586
Κιν: (+30) 6945 381141
Email: info@businesscoachinglab.gr
Web: www.businesscoachinglab.gr