Σύμβουλοι Επιχειρήσεων
Σύμβουλοι Επιχειρήσεων Αθήνα
 • Sergio has helped me in many occasions organize conferences and seminars in Greece. He is a great consultant who truly cares for his clients. It has always been a pleasure to work with him and I totally appreciate his professionalism. I have never had a client in my seminars who was not happy with Sergio. I strongly recommend Sergio and whoever is concerned should feel free to contact me for more data at [email protected]
  Patrick Valtin
  Owner, M2-TEC USA
 • Ο Σέργιος Μαζαράκης ως business coach πέρα του ότι είναι γνώστης και έχει εμπειρία σε αυτό που κάνει, δραστηριοποιείται σε έναν τομέα που τον αγαπάει με όλη την σημασία της λέξης, η δουλειά του έχει ως επίκεντρο τον άνθρωπο και φυσικά παραδίδει πάντα υπηρεσίες με αποτέλεσμα για την επιχείρηση. Εκείνος προσωπικά και η επιχείρηση του γενικότερα είναι δύο οντότητες που με σιγουριά προτείνω και συνιστώ.
  Γιώργος Αλεξίου
  Διαχειριστής, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ – Γ. Αλεξίου Μ. ΕΠΕ
 • Με την συμβουλευτική καθοδήγηση του Σέργιου κατάλαβα ποιες είναι οι σωστές τεχνικές αποτελεσματικής προώθησης μιας ξενοδοχειακής επιχείρησης στο internet για να αυξήσει το πελατολόγιο και τις πωλήσεις της. Το πρόγραμμα συμβούλευσης του ήταν πολύ ενδιαφέρον, συγκεκριμένο και προσαρμοσμένο στις δικές μου ανάγκες. Μου έδειξε έξυπνους τρόπους και στρατηγικές marketing σε δύσκολες περιόδους κρίσης για να βελτιώσω όχι μόνο ποιοτικά αλλά και ποσοτικά την προβολή της επιχείρησής μου.
  Ευαγγελία Βενετσίανου
  Ιδιοκτήτρια ξενοδοχείων Αμφιτρίτη, Belvedere και Palazzo
 • Sergio was hired to provide his expertise, knowledge and support as a business coach. And he possessed all three, with a great emphasis on the supportive part. He can create a strong passion and motive to his students' for their businesses, the exact one he carries for his own, while provides them with the right managerial and marketing tools, in order for them to begin to experience the management of their business with only one side, the positive one. I loved my business before meeting Sergio, now I know how to make my customers feel the same way about it. 
  Elina Zambounis
  Owner at www.sunnyside.gr

Πελατολόγιο

Βλέπετε: 12 από 14
Χρυσούλα Μ.
Πληροφορική
Μετά το σαββατοκύριακο συμβούλευσης με τον κ. Σέργιο Μαζαράκη, το οποίο ήταν πολύ κατατοπιστικό, δημιουργήθηκε μια νέα βάση στις σχέσεις επιχείρησης-πελάτη και επιχείρησης-προσωπικού.
Κατανοήσαμε εμείς οι ίδιοι πρώτα τους εαυτούς μας, βλέποντας κατάματα τα λάθη και τις ελλείψεις μας. Χρειάζεται πολύ δουλειά και συνεχή επαγρύπνηση. Oι οδηγίες που πήραμε για την τόνωση των πωλήσεων μας ήταν εξαιρετικά χρήσιμες.
Νικόλαος Κιουρτσίδης
2ΚΑΠΠΑ ΕΠΕ
Εμάς (όλους) που μας επιλέγουν να διαχειριστούμε ένα τμήμα, μια εταιρία, ένα σύνολο πελατών, μας επιλέγουν γιατί έχουμε ιδέες καταπληκτικές που πιστεύουμε σε αυτές. Γιατί το μυαλό μας λειτουργεί ακόμη και το βράδυ βρίσκοντας ιδέες και τρόπους για να τις υλοποιήσει.
Παρόλα αυτά, ένας μόνος του δεν μπορεί να τραβήξει το καρότσι και πολλές φορές ενώ μπορεί να ξέρει τι χρειάζεται να γίνει, δεν γνωρίζει πώς να το κάνει.
Κατά την αναζήτησή μου για βοήθεια και για απαντήσεις,  βρήκα τον Σέργιο και του μίλησα για την κατάσταση στην οποία βρισκόμουν. Έκτοτε κατάλαβα ποια είναι τα πραγματικά προβλήματα που χρειάζεται να αντιμετωπίσω και όχι αυτά που θεωρούσα ότι είχα, ενώ ήμουν υπό την πίεση της δουλειάς. Όλο το stress και η πίεση φεύγει από πάνω σου όταν πραγματικά δεις τι έχεις να αντιμετωπίσεις.
Τώρα όχι μόνο ξέρω να αναγνωρίζω τα πραγματικά μου προβλήματα είτα αυτά είναι προσωπικά είτε επαγγελματικά αλλά ξέρω και με πια σειρά χρειάζεται να τα επιλύσω. Έτσι  μπορώ και πείθω τους γύρω μου γιατί πραγματικά χρειάζεται να με ακολουθήσουν… να κάνουν αυτό που τους ζητώ.
Εμείς οι Έλληνες έχουμε ιδέες αλλά νομίζουμε ότι τα ξέρουμε όλα και εκεί χάνουμε το παιχνίδι. Με τον Σέργιο δεν συνεργάστηκα αλλά δούλεψα μαζί του, βρήκαμε τα σύγχρονα εργαλεία, κάποια από τα οποία ήταν μπροστά μου τόσο καιρό και εγώ τα αμφισβητούσα γιατί τελικά δεν ήξερα πώς να τα χειριστώ ή ακόμη και τι θα πάρω από αυτά.
Η διαφορά στην εργασία μου είναι αισθητή όχι μόνο ως προς την απόδοσή μου αλλά κυρίως ως προς τους συναδέλφους μου, που μέσα σε αυτές τις δύσκολες στιγμές έχουν δίπλα τους εμένα να τους δίνω λύσεις και να προχωράμε σε ένα σταθερό περιβάλλον, ένα περιβάλλον ανάπτυξης που οι περισσότεροι από εμάς επιζητούμε σήμερα.
Σε ευχαριστώ πολύ Σέργιο.
Νίκος Τ.
Constructions

Κάθε επιχειρηματίας που σέβεται την επιχείρησή του και θέλει να την βλέπει να μεγαλώνει, να είναι υγιής και αξιόπιστη, έχει έντονους προβληματισμούς σχετικά με τον τρόπο που πρέπει να ακολουθήσει. Σε ποιούς ανθρώπους πρέπει να στηριχθεί, ποιές γνώμες να ακούσει, ποιούς να συμβουλευθεί για να βελτιώσει την εταιρεία του.
Ο Σέργιος Μαζαράκης υπήρξε ουσιαστικός αρωγός στην προσπάθειά μου να οργανώσω καλύτερα την εταιρεία μου, να μεγαλώσω το πελατολόγιό μου, να υλοποιήσω ιδέες που τώρα βγήκαν στην επιφάνεια. Είναι πάντα δίπλα σου, περισσότερο απ’ όσο έχεις υπολογίσει, με ενδιαφέρον για την επιχείρησή σου, με πάθος για επιτυχία, με αγάπη για τον πελάτη. Νιώθεις ότι στηρίζεσαι σε ένα σύμβουλο με μεγάλο ειδικό βάρος, που καλύπτει τα κενά σου, που συμμερίζεται τα όνειρά σου και σε βοηθάει να τα εκπληρώσεις. Νιώθω ευτυχής που συμπορεύτηκα μαζί του όλο αυτό το διάστημα της συνεργασίας μας και είναι σίγουρο ότι θα έχουμε να λέμε πολλά και στο μέλλον.
Παναγιώτης Β.
Τεχνικός Διευθυντής
Κατά την επίσκεψη του συμβούλου έγινε επαναπροσδιορισμός των λειτουργιών του οργανισμού.
Κρίσιμα σημεία των υπηρεσιών ανασκοπήθηκαν, ενώ αναδείχθηκαν σημεία βελτίωσης, ευκαιρίες για ανάπτυξη και πιθανή μείωση των λειτουργικών εξόδων.
Κυρίως αποκαλύφθηκε η ανάγκη για αποκρυστάλλωση της τρέχουσας λειτουργίας με σκοπό να αναδειχθούν εκ νέου δυνατά σημεία που χάνονται μέσα από την καθημερινή τριβή.
Τέλος συζητήθηκαν θέματα διαφήμισης και παροχής υπηρεσιών στο σημερινό συνεχές μεταβαλλόμενο τοπίο της αγοράς.
Νίκος Κ.
Γεν. Διευθυντής
Η συνάντησή μας με τον Σέργιο σήμερα, στις εγκαταστάσεις της επιχείρησής μας, ομολογώ ότι με ξάφνιασε ευχάριστα καθώς διαπίστωσα ότι η λύση για να διευρύνουμε τον κύκλο εργασιών της επιχείρησής μας και επομένως τα έσοδά μας, είναι δίπλα μας, μέσα στην καθημερινή δραστηριότητά μας.
Με την καθοδήγηση του Σέργιου είδαμε έναν διαφορετικό τρόπο προσέγγισης της παρεχόμενης υπηρεσίας μας και αντιληφθήκαμε ότι υπάρχουν και άλλα πεδία και τρόποι που μπορούμε να την προσφέρουμε. Συνειδητοποιήσαμε ότι η κατανόηση από τους πελάτες της χρησιμότητας των παρεχόμενων από εμάς υπηρεσιών, πρέπει να είναι στόχος μας από τώρα και στο εξής.
Με αυτή την στρατηγική τοποθέτηση πιστεύω ότι θα πετύχουμε τόσο την ικανοποίηση των πελατών μας όσο και την οικονομική ενίσχυση της επιχείρησής μας στην δύσκολη συγκυρία που όλοι βιώνουμε.
Δημήτριος Β.
Μετά από το πρόγραμμα marketing coaching αισθάνομαι ότι κέρδισα σημαντική γνώση γιατί μου λύθηκαν πολλές απορίες ως προς τον τρόπο προβολής και προώθησης της εταιρείας μου. Επίσης βρήκα ένα πολύτιμο συνεργάτη στο πρόσωπο του Σέργιου Μαζαράκη.

15 Συμβουλές για την κρίση

15 πολύτιμες συμβουλές από τον διεθνούς φήμης σύμβουλο και εκπαιδευτή κο. Patrick Valtin, που πρέπει να γνωρίζετε εσείς και το προσωπικό σας για να αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά την κρίση.
Λήψη αρχείου
Παρακαλούμε συμπληρώστε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Η Business Coaching Lab δεν κοινοποιεί email διευθύνσεις και προσωπικά δεδομένα σε τρίτους. Διαβάστε τους όρους σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Business Coaching Lab
Λεωφόρος Αμφιθέας 109, Παλαιό Φάληρο, 17563, Αθήνα
Τηλ: (+30) 211 0119586
Κιν: (+30) 6945 381141
Email: [email protected]
Web: www.businesscoachinglab.gr