Σύμβουλοι Επιχειρήσεων
Σύμβουλοι Επιχειρήσεων Αθήνα
 • Sergio has helped me in many occasions organize conferences and seminars in Greece. He is a great consultant who truly cares for his clients. It has always been a pleasure to work with him and I totally appreciate his professionalism. I have never had a client in my seminars who was not happy with Sergio. I strongly recommend Sergio and whoever is concerned should feel free to contact me for more data at [email protected]
  Patrick Valtin
  Owner, M2-TEC USA
 • Ο Σέργιος Μαζαράκης ως business coach πέρα του ότι είναι γνώστης και έχει εμπειρία σε αυτό που κάνει, δραστηριοποιείται σε έναν τομέα που τον αγαπάει με όλη την σημασία της λέξης, η δουλειά του έχει ως επίκεντρο τον άνθρωπο και φυσικά παραδίδει πάντα υπηρεσίες με αποτέλεσμα για την επιχείρηση. Εκείνος προσωπικά και η επιχείρηση του γενικότερα είναι δύο οντότητες που με σιγουριά προτείνω και συνιστώ.
  Γιώργος Αλεξίου
  Διαχειριστής, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ – Γ. Αλεξίου Μ. ΕΠΕ
 • Με την συμβουλευτική καθοδήγηση του Σέργιου κατάλαβα ποιες είναι οι σωστές τεχνικές αποτελεσματικής προώθησης μιας ξενοδοχειακής επιχείρησης στο internet για να αυξήσει το πελατολόγιο και τις πωλήσεις της. Το πρόγραμμα συμβούλευσης του ήταν πολύ ενδιαφέρον, συγκεκριμένο και προσαρμοσμένο στις δικές μου ανάγκες. Μου έδειξε έξυπνους τρόπους και στρατηγικές marketing σε δύσκολες περιόδους κρίσης για να βελτιώσω όχι μόνο ποιοτικά αλλά και ποσοτικά την προβολή της επιχείρησής μου.
  Ευαγγελία Βενετσίανου
  Ιδιοκτήτρια ξενοδοχείων Αμφιτρίτη, Belvedere και Palazzo
 • Sergio was hired to provide his expertise, knowledge and support as a business coach. And he possessed all three, with a great emphasis on the supportive part. He can create a strong passion and motive to his students' for their businesses, the exact one he carries for his own, while provides them with the right managerial and marketing tools, in order for them to begin to experience the management of their business with only one side, the positive one. I loved my business before meeting Sergio, now I know how to make my customers feel the same way about it. 
  Elina Zambounis
  Owner at www.sunnyside.gr

Πελατολόγιο

Βλέπετε: 3 από 14
Γιώργος Σ.
Η διοίκηση αποφάσισε να συνεργαστεί με τον κο Μαζαράκη ώστε να προσφέρει τις γνώσεις του για 2 ημέρες στους ανθρώπους της εταιρείας. Σα διευθυντής πωλήσεων βρήκα πολύ ενδιαφέρον το θέμα social media. Υπήρχαν αρκετά κενά που με τη βοήθεια του κου Μαζαράκη μηδενίστηκαν. Αρκετά από τα λεγόμενά του, μπόρεσαν να μου δώσουν καινούργιες κατευθύνσεις. Γενικά η παρουσίαση ήταν λεπτομερής και η ανάπτυξη των θεμάτων άκρως ενδιαφέρουσα. Νομίζω ότι στα καινούργια και τα νέα παιδιά η προσφορά του θα ήταν μεγάλη.
Jens N.
After finishing the consulting course with Sergio, a new era has arisen for me. I have completely underestimated the power and impact online marketing has to be successful. Due to the fact that I never understood how online marketing works and how my business can benefit from that . I'm grateful for all the new knowledge your consultancy has given me . I can't thank you enough that you could give someone like me that never had any understanding of how online marketing works an invaluable knowledge of the best marketing practise. The skills and knowledge you have taught me is a must have for every business owner. Thank you!
Ηρώ Κ.
Η πρώτη μου επαφή με το Σέργιο Μαζαράκη ήταν τηλεφωνική ένα ζεστό μεσημέρι του Αυγούστου πριν ένα χρόνο. Χαμένη μέσα στα "άλυτα" θέματα της επιχείρησής μου (καταστήματα γυναικείων ενδυμάτων) και σερφάροντας στο διαδίκτυο μέσα από μια καταχώρηση σημείωσα το τηλέφωνο της εταιρείας της οποίας ηγείται, της Βusiness Coaching Lab. Προσπαθώντας να του αναφέρω συνοπτικά το λόγο για τον οποίο κάλεσα τηλεφωνικά τρία πράγματα μου έκαναν εντύπωση:
α) το ότι απευθείας μίλησα για το θέμα που με απασχολούσε με τον ίδιο χωρίς το "τυπικό" γραμματέων και κλισέ ερωτήσεων.
β) το ότι σε χρόνο που με άφηνε άφωνη κατανοούσε το κάθε "άλυτο" της επιχείρησής μου και εστίαζε στην ουσία και...
γ) ότι μιλούσε πολύ.
Η τρίτη παρατήρηση ήταν μια πολύ καλή αφορμή να απορρίψω τότε την όποια βοήθεια (αγνοώντας όλα όσα είχα ακούσει και -ομολογουμένως- μου είχαν προκαλέσει έντονο ενδιαφέρον...)
Επειδή όμως από την αλήθεια του δεν ξεφεύγει κανένας (μα κανένας) έναν ολόκληρο χρόνο ανέφερα πολύ συχνά στους συνεργάτες μου ότι ..."τελικά εκείνος που μιλούσε πολύ είχε πει ωραία πράγματα...προσπαθώντας να θυμηθώ ιδέες, κουβέντες κ.τλ. Στριφογύριζα γύρω από την ιστοσελίδα της ΒCL και το Μάιο του 2015 , παρακολουθώντας ένα σεμινάριο της εταιρείας, επιβεβαίωσα πόσο χρήσιμα ήταν όλα όσα είχα ακούσει, πόσο προσεγμένη ήταν η προσέγγιση , πόσο σημαντικό θα ήταν για την επιχείρησή μου να την εμπιστευτώ στο Σέργιο.
Αρχές Ιουνίου ο Σέργιος ήταν στην επιχείρησή μου πρόθυμος να ακούσει, να παρατηρήσει και να προτείνει ...άλλοτε αυτονόητες ίσως, απλές λύσεις, άλλοτε μικρές ή μεγάλες παρεμβάσεις.......με υπομονή, κατανόηση , απλότητα και σαφήνεια "χτένισε" την επιχείρηση, δίνοντας συγκεκριμένες λύσεις. Όλες οι αλλαγές που έχουν γίνει και γίνονται στην επιχείρηση ΜΟΝΟ ευχάριστη έκπληξη μου προκαλούν εξοικονομώντας μου χρόνο, χρήμα, ενέργεια, αξιοποιώντας την επένδυση και το ανθρώπινο δυναμικό. Μέχρι σήμερα ο Σέργιος με την ίδια προθυμία είναι η ανάσα και το φως της επιχείρησής μου. Όχι μόνο γιατί είναι επαγγελματίας, δηλαδή υπεύθυνος σε ό,τι αναλαμβάνει, αλλά, γιατί με μοναδική δεξιότητα κινείται ανάμεσα στα όρια του κανόνα και της εξαίρεσής του, του ναι και του όχι, της ματιάς του τεχνοκράτη και του ανθρώπου-επιχειρηματία.
Πέρα από τη βαθιά ευγνωμοσύνη που του οφείλω στο για όλα όσα μου μαθαίνει ... οφείλω κι ένα επιπλέον ευχαριστώ στο Σέργιο για το πάθος που μου εμφυσά.....παρότι λόγω αυτού συχνά γίνομαι κι εγώ... (λίγο) πολυλογού (όπως στην παρούσα αναφορά)!!!!! 
Go on Σέργιε!!!!!!!

Με εκτίμηση, 
Ηρώ Κουτσουρελάκη                   
Franziska D.
Our company exists for more than 20 years. Currently we are in the middle of expansion. Online Marketing and especially Social Media is something completely new to us. Hence we needed an expert to help us to develop a strategy.
Sergio was recommended to us and we invited him to cooperate with us. There is no doubt that Sergio knows his business. He patiently provided us with excellent in depth data to develop a new Online Marketing Strategy. Sergio assured that his finding could be applied to our business.
Not only his great personality make the days of consultancy very enjoyable, he also convinced with great results, knowledge and professionalism.
We can definitely recommend Sergio further and thank him for the great work he has done for us.
Ευγενία Ι.
Ieronimakis Inox
Ήταν ένας δύσκολος Σεπτέμβρης για την επιχείρηση μας, όταν έκανα το τεστ της BCL προσπαθώντας να πιαστώ από κάπου. Με τον Σέργιο κοντά μας ανακαλύψαμε το πώς η εταιρεία μας θα γίνει πιο εξωστρεφής. Πράγματι, η αποδοχή της αγοράς μετά από λίγους μήνες ήταν απρόσμενη και σ' ένα είδος σαν το δικό μας που δεν έχει ευρύ κοινό. Παράλληλα επιβεβαιώσαμε στους υφιστάμενους πελάτες μας ότι είμαστε εκεί γι’ αυτούς με μεγαλύτερη αξιοπιστία και με δυνατότητες για μελλοντικές συνεργασίες.
Ο Σέργιος είναι ένας ευχάριστος και επικοινωνιακός συνεργάτης που ο κάθε επιχειρηματίας θα ήθελε να έχει σαν σύμβουλο. Αγαπάει αυτό που κάνει και το υποστηρίζει. Τον εκτιμώ πολύ και του εύχομαι να βρει στη ζωή του προσωπική και επαγγελματική επιτυχία.
Διονύσης Α.
Manifest Facility Management
Με τον Σέργιο ξεκινήσαμε να συνεργαζόμαστε το 2013 σε μια ιδιαίτερη φάση της εταιρείας μου καθώς και της προσωπικής μου ζωής.
2 χρόνια μετά, τα αποτελέσματα της συνεργασίας μας είναι τα εξής:
Στον επαγγελματικό τομέα η εταιρεία μου πλέον αποτελείται από άτομα με υψηλό ηθικό, προσανατολισμένα στα αποτελέσματα και στην επίτευξη στόχων. Με το πρόγραμμα executive coaching έχουμε δημιουργήσει μια εταιρεία με συνεχή ανάπτυξη παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν στη χώρα μας και έχουμε δημιουργήσει  ένα εξαιρετικό περιβάλλον εργασίας.
Στην προσωπική μου ζωή, μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι με τα δεδομένα που μου έχει δώσει ο Σέργιος ανακάλυψα την πηγή της πραγματικής ευτυχίας και για αυτό το λόγο του έχω δώσει τιμητικά τον τίτλο του μέντορά μου.
Το καλύτερο δώρο που μπορώ να κάνω από εδώ και στο εξής σε οποιονδήποτε επιχειρηματία ο οποίος είτε συναντά δυσκολίες στη διοίκηση της επιχείρησής του είτε θέλει να έχει ακόμα καλύτερα αποτελέσματα στην επιχείρηση και στο προσωπικό του, είναι να του συστήσω τον Σέργιο Μαζαράκη για να τον βοηθήσει όπως βοήθησε και βοηθάει εμένα.

15 Συμβουλές για την κρίση

15 πολύτιμες συμβουλές από τον διεθνούς φήμης σύμβουλο και εκπαιδευτή κο. Patrick Valtin, που πρέπει να γνωρίζετε εσείς και το προσωπικό σας για να αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά την κρίση.
Λήψη αρχείου
Παρακαλούμε συμπληρώστε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Η Business Coaching Lab δεν κοινοποιεί email διευθύνσεις και προσωπικά δεδομένα σε τρίτους. Διαβάστε τους όρους σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Business Coaching Lab
Λεωφόρος Αμφιθέας 109, Παλαιό Φάληρο, 17563, Αθήνα
Τηλ: (+30) 211 0119586
Κιν: (+30) 6945 381141
Email: [email protected]
Web: www.businesscoachinglab.gr