Σύμβουλοι Επιχειρήσεων
Σύμβουλοι Επιχειρήσεων Αθήνα
 • Sergio has helped me in many occasions organize conferences and seminars in Greece. He is a great consultant who truly cares for his clients. It has always been a pleasure to work with him and I totally appreciate his professionalism. I have never had a client in my seminars who was not happy with Sergio. I strongly recommend Sergio and whoever is concerned should feel free to contact me for more data at [email protected]
  Patrick Valtin
  Owner, M2-TEC USA
 • Ο Σέργιος Μαζαράκης ως business coach πέρα του ότι είναι γνώστης και έχει εμπειρία σε αυτό που κάνει, δραστηριοποιείται σε έναν τομέα που τον αγαπάει με όλη την σημασία της λέξης, η δουλειά του έχει ως επίκεντρο τον άνθρωπο και φυσικά παραδίδει πάντα υπηρεσίες με αποτέλεσμα για την επιχείρηση. Εκείνος προσωπικά και η επιχείρηση του γενικότερα είναι δύο οντότητες που με σιγουριά προτείνω και συνιστώ.
  Γιώργος Αλεξίου
  Διαχειριστής, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ – Γ. Αλεξίου Μ. ΕΠΕ
 • Με την συμβουλευτική καθοδήγηση του Σέργιου κατάλαβα ποιες είναι οι σωστές τεχνικές αποτελεσματικής προώθησης μιας ξενοδοχειακής επιχείρησης στο internet για να αυξήσει το πελατολόγιο και τις πωλήσεις της. Το πρόγραμμα συμβούλευσης του ήταν πολύ ενδιαφέρον, συγκεκριμένο και προσαρμοσμένο στις δικές μου ανάγκες. Μου έδειξε έξυπνους τρόπους και στρατηγικές marketing σε δύσκολες περιόδους κρίσης για να βελτιώσω όχι μόνο ποιοτικά αλλά και ποσοτικά την προβολή της επιχείρησής μου.
  Ευαγγελία Βενετσίανου
  Ιδιοκτήτρια ξενοδοχείων Αμφιτρίτη, Belvedere και Palazzo
 • Sergio was hired to provide his expertise, knowledge and support as a business coach. And he possessed all three, with a great emphasis on the supportive part. He can create a strong passion and motive to his students' for their businesses, the exact one he carries for his own, while provides them with the right managerial and marketing tools, in order for them to begin to experience the management of their business with only one side, the positive one. I loved my business before meeting Sergio, now I know how to make my customers feel the same way about it. 
  Elina Zambounis
  Owner at www.sunnyside.gr

Πελατολόγιο

Βλέπετε: 6 από 13
Σωτηρία Κ.
Ιδιοκτήτρια κέντρου αισθητικής
Μια νέα και φρέσκια οπτική των πραγμάτων. Η συμβούλευση με τον Σέργιο με βοήθησε να μάθω νέες στρατηγικές προσέλκυσης πελατών. Οι τεχνικές, έξυπνες και απόλυτα εφαρμόσιμες προσαρμοσμένες στις ανάγκες της επιχείρησής μου. Το πρόγραμμα συμβούλευσης ήταν 
μια ώθηση για δημιουργική δουλειά και τέθηκαν στόχοι από κοινού τους οποίους είμαι σίγουρη ότι θα τους πραγματοποιήσουμε. Όλα τα δεδομένα και η γνώση που μας μετέδωσε αποτέλεσε πηγή έμπνευσης, καλής διάθεσης και σιγουριάς για το αύριο. Η συνεργασία μας ήταν ότι καλύτερο θα μπορούσαμε να προσφέρω στην επιχείρησή μου και στο προσωπικό μου όταν την ίδια στιγμή υπάρχουν επιχειρηματίες του κλάδου μου που έχουν απογοητευθεί με την δύσκολη κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας και ιδιαίτερα σε μια επαρχιακή πόλη όπως η δικιά μας. Δεν υπάρχουν πλέον άλλα περιθώρια αναμονής, σωτηρίας από "τρίτους" ή ακόμη και μοιρολατρία. Συστήνω τις υπηρεσίες της Business Coaching Lab σε όποιον ιδιοκτήτη επιχείρησης θέλει να αυξήσει τις πωλήσεις του και να αναπτύξει την επιχείρησή του.
Νίκος Κ.
Όταν έχεις μια επιχείρηση θες όπως όλοι να την βλέπεις να αναπτύσσεται, ψάχνοντας τρόπους και ανθρώπους να σε βοηθήσουν σε αυτό.
Έτσι και εμείς επιλέξαμε την Business Coaching Lab και στοιχηματίσαμε σε αυτήν.
Η συνεργασία μας με τον Σέργιο ήταν άψογη, μας βοήθησε ουσιαστικά και μας έδειξε τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουμε.
Βρήκαμε λύσεις σε πολλά προβλήματα, και μας έδειξε καινοτόμες ιδέες για το μέλλον και μας ενθάρρυνε να μείνουμε πιστοί και εργατικοί στην δουλειά μας, παρόλο τις δυσκολίες.
Το αποτέλεσμα, είναι εντυπωσιακό.
Η επιχείρηση μας αναπτύσσεται μέρα με την μέρα όλο και πιο πολύ και αισθανόμαστε δικαιωμένοι με την επιλογή της Business Coaching Lab.
Ειρήνη Σ.
Από τη στιγμή που ξεκινήσαμε να συνεργαζόμαστε με την Business Coaching Lab και τον Σέργιο Μαζαράκη, νιώθω πιο δυνατή και αισιόδοξη πάνω στην δουλειά μου.
Το πρόγραμμα συμβούλευσης μου με βοήθησε να αποκτήσω τα απαραίτητα εφόδια και γνώση για να αναπτύξω την οικογενειακή μας επιχείρηση εφαρμόζοντας απαραίτητες στρατηγικές marketing στο διαδίκτυο και πωλήσεων. Απέκτησα περισσότερη βεβαιότητα και θάρρος για να μη σταματώ να εξελίσσομαι στον τομέα της δραστηριότητάς μου. Πλέον το πετυχαίνω δίχως κόπο και προβληματισμούς. 
Κατά τη διαδικασία εύρεσης ενός συμβούλου επιχειρήσεων, ήμουν αρκετά διστακτική, ιδιαίτερα αυτή τη δύσκολη περίοδο. Βρίσκοντας τον Σέργιο και την εταιρεία του, ένιωσα από την πρώτη κιόλας στιγμή σίγουρη ότι είναι ο κατάλληλος για μας.
Εντοπίσαμε και διορθώσαμε σημαντικά προβλήματα και μη βέλτιστες πρακτικές που εφαρμόζαμε στην εταιρεία μου. Πετύχαμε να έχουμε ανοδική πορεία σε σύντομο χρονικό διάστημα, βελτιώνοντας την επικοινωνία μεταξύ μας και νιώθω βέβαιη και αισιόδοξη για το μέλλον της εταιρείας μου.
Ευχαριστώ την Business Coaching Lab για την πολύ όμορφη και εποικοδομητική συνεργασία που έχουμε.
Ευαγγελία Μ.
Ιδιοκτήτρια Φροντιστηρίων
I met Sergio after doing a diagnostic test for my company which I found on his company's website. The results were eye-opening so I decided to cooperate with him on improving our marketing strategies. After a 2-day workshop I felt enlightened for the first time although I had previously attended lots of seminars on marketing. It was the first time I saw clearly, through Sergio's coaching, what the problems were and how I could do things differently to achieve better results. He analysed, explained and gave practical guidance to help me-I feel more positive now and that I am on the right track with my business. 
Thank you, Sergio.
Στεφάνου Σ.
Ιδιοκτήτης κέντρου αποκατάστασης
Με την συμβούλευση του Σέργιου κέρδισα πολλά χρήσιμα δεδομένα και πρακτικούς τρόπους για να βελτιώσω το marketing και τις πωλήσεις της επιχείρησής μου. Με βοήθησε να κατανοήσω στο έπακρο πόσο σημαντικό είναι να γνωρίζει ένας νέος επιχειρηματίας στο ξεκίνημα της επιχείρησής του τα βήματα με τα οποία θα μπορέσει να την οργανώσει και να την λειτουργήσει αποτελεσματικότερα ιδιαίτερα τώρα που η Κύπρος περνάει πολύ δύσκολες στιγμές. Είμαι πολύ ικανοποιημένος για αυτές τις 3 ημέρες που είμασταν μαζί με τον Σέργιο, για τον τρόπο που μας μετέδωσε την γνώση του και προτείνω την Business Coaching Lab ανεπιφύλακτα!
Αριστόδημος Σ.
Yπεύθυνος marketing
Ο Σέργιος Μαζαράκης είναι ένας πετυχημένος business coach ο οποίος μέσα σε 3 ημέρες μας έδωσε να καταλάβουμε ακριβώς τον τρόπο που μπορούμε να εφαρμόσουμε τις νέες τεχνολογίες του internet (internet marketing, social media marketing, βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας μας)  καθώς και τον νέο τρόπο προσέγγισης στις πωλήσεις που πλέον επιβάλλεται στην σημερινή εποχή. Αντιλήφθηκα πλήρως τα λάθη που κάναμε στην επιχείρησή μας. Πλέον γνωρίζω τον τρόπο για να αυξήσω το ποσοστό κλεισίματος στις πωλήσεις και μπορώ να το εφαρμόσω δίχως πρόβλημα. Η χώρα μου περνάει μια πολύ δύσκολη περίοδο και ήταν πραγματικά πολύ βοηθητική η συμβουλευτική καθοδήγηση που αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε με την εταιρεία Business Coaching Lab. Κατάλαβα, πόσους πελάτες έχω χάσει, τους λόγους για τους οποίους έχει συμβεί αλλά και το πως θα αυξήσω από δω και στο εξής τις πωλήσεις μου αξιοποιώντας τις νέες τεχνικές marketing και πωλήσεων.

15 Συμβουλές για την κρίση

15 πολύτιμες συμβουλές από τον διεθνούς φήμης σύμβουλο και εκπαιδευτή κο. Patrick Valtin, που πρέπει να γνωρίζετε εσείς και το προσωπικό σας για να αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά την κρίση.
Λήψη αρχείου
Παρακαλούμε συμπληρώστε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Η Business Coaching Lab δεν κοινοποιεί email διευθύνσεις και προσωπικά δεδομένα σε τρίτους. Διαβάστε τους όρους σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Business Coaching Lab
Λεωφόρος Αμφιθέας 109, Παλαιό Φάληρο, 17563, Αθήνα
Τηλ: (+30) 211 0119586
Κιν: (+30) 6945 381141
Email: [email protected]
Web: www.businesscoachinglab.gr